4Keeper: Ono je to myšleno právě tak, že přerozdělí jen ty stávající body. Tedy odpovídá to tomu popisu vlastností kouzla. Bug to tedy neni, jen to z toho překladu neni přímo jasné. V popisu Sdíleného života u devátého dílu už to je popsané lépe. Tam se hovoří o uvolnění bodů.
Když už se tu tak hovoří o tom osmém díle, mě stála originálka něco okolo 560 Kč a sedmička se prodávala za asi 590 Kč (rok 2001). To jsem ještě netušil, že ji Game4u rok poté vydá ve své edici. Ale proč o tom hovořím. Když se před rokem v nabídce Xzone tyto hry objevily dovezené ze zahraničí, jejich cena i na dnešní dobu přesahovala 700 Kč, což je poněkud nešťastné, protože za tuto cenu si to řada lidí zcela logicky odmítne koupit a tím pádem obchod ztratí zájem tyto hry nadále dovážet.
Bohužel kromě bazarů dnes starší díly neseženete. Krom devátého dílu, který je přibalený u HoMaM 5. Mohu vám tedy poradit jedině síť bittorent, kde je možné stáhnout i platinovou edici. Sice nejsem zrovna přívržencem podobných věcí, ale tady už jiná rada není. Game2k mi sice slibovali možnost platinovku sehnat za pěkných 1400 Kč, ale zůstalo jen u nabídky, další komunikace se nekonala. Možná, že kdyby se nás našlo více, pak by i jejich ochota stoupla. Možná se mi ještě podaří najít jiný obchod, který by tuto možnost byl ochoten zvážit. |