Pro psaní příspěvků do Knihy návštěv je nově vyžadována platná registrace na Fóru (přihlašovací údaje pro Knihu návštěv a Fórum jsou identické).
| Jméno: | JCMurphy | 30. 6. 2012, 15:22:27 | ![]() |
| e-mail: | j(tečka)c(tečka)murphy(z)seznam(tečka)cz | ||
| McMillene, ty zkurvysynu, kde ses do hajzlu flákal?
Nechtěl jsem aby základne epsylon padla do nepřátelských rukou... Mě je hovno po nějaké základně epsylon, tys měl bejt tady Original wars je nejzábavnější strategie a pro mě byla mnohem víc strategická než celý warcrafty a starcrafty... omezený počet postav na misi, postava může dělat všechno, ale přeci jenom některý věci umí líp... navíc má každá postava svůj charakter a zatímco po některejch mi bylo kulový a když jsem si to mohl dovolit tak jsem je nechal zařvat, tak pro některý jsem neváhal nahrát hru a přijít tak o achievment... montování vlastních vozidel... senzační kreslená grafika a z některejch hlášek sem uchcával smíchy :D a ta komunistická propaganda v mezivideích za Rusy byla absolutní perla :D |
|||
| Jméno: | Templayer | 30. 6. 2012, 00:28:45 | ![]() |
| e-mail: | Templayer(z)seznam(tečka)cz | ||
| Sakra, jaktože o těchto hrách nevím? D:
Menzoněco stažený, plánuji hrát xD. |
|||
| Jméno: | JCMurphy | 29. 6. 2012, 20:52:59 | ![]() |
| e-mail: | |||
| http://forgottenrealms.wikia.com/wiki/Menzoberranz ... naše bible :D
ale já tady ty starý záležitosti ještě nehrál... |
|||
| Jméno: | JCMurphy | 29. 6. 2012, 17:40:05 | ![]() |
| tohle mě vždycky zajímalo... já vím, že když se zkoumal způsob jak se dostat do blázince pro Imoen, tak vás kromě zlodějů verbovali i právě ti upíři... bylo teda možný se k nim přidat a kdyby jo, tak jak to pak ovlivnilo dějovou linku?? | |||
| Jméno: | JCMurphy | 29. 6. 2012, 13:15:16 | ![]() |
| no o té jeho konverzi k dobru je celá jedna knížka... on mu to do hlavy nacpal jeho učitel/otec jenže těžko to vysvětlit aniž bych spoiloval :(
jinak já řekl ve dvojce Drizztovi ať mi jde pomoct získat tu lucernu od upírů a docela se hodil... myslím, že šli ještě naverbovat paladinové a zloději, ale nejsem si jistej |
|||
| Jméno: | JCMurphy | 29. 6. 2012, 11:07:34 | ![]() |
| :DDD no já měl u sebe Keldorna, kterej mi to vysvětlil... jinak v té době sem nevěděl kdo to vůbec je, a že je to Drow sem si ani nevšiml
|
|||
| Jméno: | Templayer | 29. 6. 2012, 10:35:45 | ![]() |
| V Baldur´s Gate xD | |||
| Jméno: | Templayer | 29. 6. 2012, 10:35:24 | ![]() |
| Sakra ... já myslel, že Drizzt je záporák.
Dyť je to Drow ! xD Jsem ho fragnul a lohnul jeho meče ! xD |
|||
| Jméno: | JCMurphy | 29. 6. 2012, 10:29:43 | ![]() |
| Jarlaxl je největší klasik :D člověk ho musí prostě milovat... je to prostě takovej záporák co dělá hlavně pro zisk, ale má svůj... mno... nazval bych to kodex cti
jinak z Drizzta doporučuju pouze trilogii Icewind Dale (kdo by neměl rád planinu ledového větru, že? a Domovina (kultura temných elfů a celkově prostředí podtemna)tj. prvních 6 dílů
zbytek už je strašně monotónní a jediný co pak stálo za řeč byl až 9. díl kvůli monstrózní bitvě a pak 10. ale to jenom kvůli námořním bitvám... všechno ostatní se drží schématu: moralizování, přátelství, Drizztovy čepele vířily a nepřátelé padali... |
|||
| Jméno: | Templayer | 29. 6. 2012, 09:20:52 | ![]() |
![]() |
|||
| Jméno: | JCMurphy | 29. 6. 2012, 09:06:21 | ![]() |
| což mi teď připomíná, že ovládání bylo čistě klávesnicový, takže to bude skvělá zábava na přednášky/do autobusu stejně jako M&M | |||