Pro psaní příspěvků do Knihy návštěv je nově vyžadována platná registrace na Fóru (přihlašovací údaje pro Knihu návštěv a Fórum jsou identické).
| Jméno: | HaTreD | 12. 9. 2010, 19:14:29 | ![]() |
| e-mail: | zeltorr(z)gmail(tečka)com | ||
| Ahoj Elemir, vsimol som si pre sekciu M&M6 v prehlade jednotlivych questov chyba pri povysovacich ulohach informacia ze z akeho povysenia sa ide na ake . Ako napriklad v seckii M&M7 to bolo pisane v zatvorkach .
Bolo by fajn to doplnit mozno . Vdaka. PS:Inak stranka naozaj vyborna. ![]() |
|||
| Jméno: | Dave_Jame | 16. 8. 2010, 12:43:34 | ![]() |
| e-mail: | |||
| Ještě malá oprava.. spletl jsme se.. truhla není v Líhni ale v kolonii Zod | |||
| Jméno: | Elemir | 17. 7. 2010, 18:11:10 | ![]() |
4Ramesse III.: Ahoj, kdepak, na žádnou jinou teorii jsem nepřišel Bohužel zkoušky s Windows 98 jsem musel odložit, takže je to stále ještě otevřené. |
|||
| Jméno: | Ramesse III. | 17. 7. 2010, 16:10:45 | ![]() |
| To Pipicz:
V mé starší hře, kdy mi ještě artefakty nezlobily, se mi to stávalo docela běžně ![]() |
|||
| Jméno: | Sylv | 7. 7. 2010, 17:24:49 | ![]() |
| e-mail: | Sylv66(z)seznam(tečka)cz | ||
| Zdravim.. Mám takový problém.. M&M7 mi na Vistách v klidu jede, jenže.. Po jednom vypnutí a zapnutí se mi dodrbala jedna věc.. V nastavení mám Spellbook nastavenej na V, rychlý kouzlo na C.. Když zmáčknu V, nic to nedělá, ale když C, tak se kouzlo sešle aji otevře spellbook.. Reinstal nepomohl, nevíte někdo, co s tím? Ty dvě tlačítka jakoby se sloučila.. Kdyžtak ICQ 215 023 820 Díky moc | |||
| Jméno: | GotHammer | 1. 7. 2010, 21:20:42 | ![]() |
Ahojky lidi
Tohle jsou nejlepší stránky o hrách Might and Magic.Opravdu skvělá práce.Přeji hezký den ![]() |
|||